Zielskracht Uitvaart – Vlog 002

 In Vlog

Zielskracht Uitvaart – Vlog 002.

Zielskracht Uitvaart - Vlog 002

Ik laat mij graag uitnodigen om samen vóór overlijden een mooi plekje te vinden voor een toekomstig eigen graf.

Ik zit hier op een van de meest natuurlijk begraafplaatsen van Apeldoorn die je kan bedenken. Het is een stukje wilde natuur met bomen, beplanting die hier hoort en toch ook aangeplant is. Mensen kunnen hier een graf uitzoeken, als het afscheid zich aandient. En ik merk dat mensen het heel fijn vinden, om als ze begraven willen worden en ze gaan voor een plek met eeuwig durend grafrust, ze het fijn vinden om al een plekje van te voren uit te zoeken. Zodat ze er een gevoel bij hebben, een beeld bij hebben, en niet hoeven te kiezen als het zover is en ze er niet meer de rust en de ruimte voelen om die plek uit te zoeken die echt bij je past.

Als ik zo rond om mij heen kijkt, dan zie ik dat de natuurlijke vorm ook nog voldoende ruimte geeft om ook eigen planten en een lantaarntje mee te nemen en er een eigen stukje van te kunnen maken. Het ziet er heel persoonlijk uit.

 

Recent Posts

Leave a Comment

9 + veertien =

Contact

Neem contact met ons op.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en kies Enter/Return om te zoeken

Christien Heinsius