Bijzondere uitvaart locaties voor afscheidsbijeenkomsten en rouwbezoeken.

De opbaring hoeft niet plaats te vinden in een uitvaartcentrum.

Er zijn locaties die open staan voor een warm, intiem en persoonlijk afscheid. Ik heb deze zorgvuldig uitgezocht zodat ik goed weet wat deze bijzondere uitvaartlocaties kunnen bieden.  Ze ondersteunen de families in de eigen invulling van de afscheidsbijeenkomst.

Daarbij is het ook mogelijk om de overledene eerder te laten komen dan de dag van de uitvaart. Dat betekent dat het rouwbezoek met gasten daar ook kan plaats vinden.

In het teken van de overledene

Het bijzondere is dat deze afscheidsbijeenkomsten nog meer in het teken gezet kunnen worden van de overledene met familie en gasten omdat er niet gewerkt wordt vanuit een vast patroon.  Er is geen tijdsdruk. Er is letterlijk en figuurlijk meer ruimte voor het afscheid. Dat maakt het elke keer weer heel bijzonder.

De vraag die ik vooraf stel is: “Waar voelen nabestaanden zich met de overledene op hun plek.”. En dat kan heel vaak ingevuld worden.

Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord, Hoog Soeren – Hotel Oranjeoord is een sfeervol hotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt temidden van de bossen en de landerijen van natuurreservaat ‘De Kroondomeinen’, op enkele kilometers van Apeldoorn en van natuurbegraafplaats Westerwolde in Assel.

De Theaterloods

De Theaterloods Sfeerimpressie

De Theaterloods in Radio Kootwijk – gemeente Apeldoorn – is een bijzondere locatie voor afscheid en uitvaart. Een natuurlijke en inspirerende omgeving met rijke geschiedenis, te midden van de rust van de Veluwe.

Contact

Neem contact met ons op.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en kies Enter/Return om te zoeken