Bijzondere Uitvaartlocatie – De Theaterloods in Radio Kootwijk – gemeente Apeldoorn – is een bijzondere locatie voor afscheid en uitvaart. Een natuurlijke en inspirerende omgeving met rijke geschiedenis, te midden van de rust van de Veluwe.

De Theaterloods SfeerimpressieDe theaterloods is een sfeervolle locatie met markante architectuur voor ceremonies, zoals afscheids- en uitvaartenbijeenkomsten. In de schitterende omgeving van de Veluwe, waar rust en ruimte gevoeld kan worden. Dit maakt het een bijzondere en inspirerende plek voor een afscheid.

De Theaterloods heeft fijne ruimtes voor een intiem afscheid in kleine kring. In de theaterzaal kan een grotere gastengroepen van 150 personen ontvangen worden. Ook de catering kan volledig worden verzorgd op basis van de wensen.

De overledene kan vóór de afscheidsbijeenkomst opgebaard worden waardoor er ook condoleance bezoeken kunnen worden gehouden. De voorbereiding bestaat uit het goed doorgronden op welke wijze er afscheid genomen gaat worden door de nabestaanden met de gasten, dit wordt heel creatief gefaciliteerd. Daardoor is elk afscheid weer anders.

De samenwerking van de Theaterloods en Zielskracht Uitvaart is voortgekomen uit de gezamenlijke waarden van beide ondernemingen. De Theaterloods is een kuuroord voor de ziel en de zaak. Ze denken graag mee om invulling te geven aan de ceremonie rondom afscheid. En dat doen ze vanuit de insteek om een inspiratiehuis te zijn voor werk, leven en liefde.

Zielskracht Uitvaart staat voor een inspirerende, verbindende en doeltreffende begeleiding en dienstverlening. We zetten het leven centraal, daarbij zijn ruimte en aandacht van wezenlijk belang.

Ook een afscheidsceremonie vóór overlijden is een mogelijkheid die we voor u kunnen organiseren in de Theaterloods.

Uitvaartlocatie:
De Theaterloods

Radioweg 1 (Gebouw G)
7348 BG Radio Kootwijk,
Gelderland – Nederland
06-42569569

Bijzondere Uitvaartlocatie De Theaterloods

De Theaterloods Sfeerimpressie

Contact

Neem contact met ons op.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en kies Enter/Return om te zoeken