Zielskracht Uitvaart – Natuurlijk begraven

 In Vlog

Zielskracht Uitvaart – Natuurlijk begraven.

Zielskracht Uitvaart - Natuurlijk begraven

Ik laat mij graag uitnodigen om samen vóór overlijden een mooi plekje te vinden voor een toekomstig eigen graf.

Ik zit hier op een van de meest natuurlijk begraafplaatsen van Apeldoorn die je kan bedenken. Het is een stukje wilde natuur met bomen, beplanting die hier hoort en toch ook aangeplant is. Mensen kunnen hier een graf uitzoeken, als het afscheid zich aandient. En ik merk dat mensen het heel fijn vinden, om een plek met eeuwig durend grafrust uit te zoeken. Zodat ze er alvast een goed gevoel bij hebben, een beeld bij hebben.  Als het zover is,  is er vaak niet meer de rust en de ruimte om die plek uit te zoeken die echt past.

Als ik zo rond om mij heen kijkt, dan zie ik dat de natuurlijke vorm ook nog voldoende ruimte geeft om ook eigen planten en een lantaarntje mee te nemen. Het ziet er heel persoonlijk uit.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Neem contact met ons op.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en kies Enter/Return om te zoeken

Christien Heinsius